vrijdag 4 oktober 2013

Kerstmuizen....

Het zal zo'n zestien jaar gleden zijn dat ik met mijn zus kerstinkopen deed. Zij spaarde kerstmannetjes en heeft daar nog altijd in haar huis een prachtig hoekje vol van staan. Ik kwam die keer Kerstmuizen tegen en het leek me wel aardig om zelf die te gaan sparen.
Eigenlijk kwam daar weinig van terecht. Mijn aantal is niet veel meer dan 6 ofzo....Maar toch als ik een kerstmuisje zie denk ik: o ja...dat zou toch wel leuk zijn!

Nu liep ik deze week tegen een kalender voor 2014 aan met allemaal muisjes.....kon hem niet laten liggen. Mooi, mijn 5/12 pakje is vast binnen....

Ik vind die muisjes van vilt ook altijd zo leuk. Ben er trouwens nog met één bezig op een vilten cupcakeje (geen kerst, dus, maar babysferen) Moet bekennen dat het er al heel lang ligt...maar ben niet echt tevreden over mijn werk en tja..dan pak je het ook niet zo gauw meer. Misschien toch ook maar weer eens doen, want het is wél leuk!

Maar ik bedacht me ook meteen dat ik met mijn Kerstgebeuren óók muisjes kan breien! Of haken misschien. En dan maar hopen dat er met Kerst muisjes tussen de versierselen lopen....(nu lopen er hier ook echte muizen rond, vind ze wel leuk maar ze laten ook van alles achter....dus verzoek ik ze altijd vriendelijk naar buiten te gaan. Meestal is mijn jongste kat van dit bezoek wel gecharmeerd...)

Dus ga ik nu maar op zoek naar leuke muispatroontjes....zie al heel veel leuke voorbij komen op diverse blogs. Dus zal er toch wel ergens iets leuks te vinden zijn?!

4 opmerkingen:

 1. Haha, leuke foto!
  Ben benieuwd met wat voor muizenpatroon je komt.
  Ik heb op blijdatikbrei eens smikkelend zitten kijken naar gehaakte muizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.alandart.co.uk/product/all-patterns/furry-fairiesfree/ als je hier op klikt kom je bij schattige muizen die je kunt hangen in de kerstboom......en leuk dat je me bent gaan volgen ik kijk nu ook gezellig bij jou.
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haai! Zag dat je me volgt. Ik jou nu ook :D
  Tof blog heb je ♥♥♥♥ xxx

  BeantwoordenVerwijderen